A gyógyszeripar irányába nyit a Neticle

2014. október 28. 08:10 - noeprogram

Valós gyógyszerpiaci körkép a webes vélemények alapján.

Az online véleménynyilvánítás vagy a fórumokon történő informálódás már mindennapos eleme az életünknek, az egészségügyi információk elsődleges forrását pedig a háziorvosok mellett az internet jelenti. A webes tartalmaknak elemzése éppen ezért a piackutatásokhoz hasonlóan rendkívül hasznos információkat tárhat fel, olyan nehezen vizsgálható területeken is, mint az egészségügy.

A Neticle Technologies böngészőből elérhető online médiafigyelő és elemző szolgáltatása hatékony segítséget jelent a gyógyszeripari cégek számára, hiszen egyedi módszertanával valósidejű fogyasztói visszajelzések alapján, új megközelítésből képes valós idejű információt biztosítani a termékfejlesztéshez és az orvos-kommunikációhoz.

neticle_gyógyszeripar_2.png

 

A Neticle nemcsak az egyeskészítményekkel kapcsolatos általános elégedettségre vagy elégedetlenségre világít rá, de az említett panaszokra, tünetekre, mellékhatásokra is, miközben a konkurenciát jelentő gyógyszerekről, alternatív gyógymódokról, továbbá az általános gyógyszeripari helyzetről és magukról a versenytárs vállalatokról is képet ad. Az elemzések segítséget nyújtanak a pharmakoviglianciai figyelésekben, betegedukációs, illetve prevenciós kampányok tervezésében és visszamérésében.

neticle_contact.jpg

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása