Rudas fürdő

2014. október 30. 12:33 - noeprogram

Az IVANKA is hozzájárult a Rudas fürdő déli szárnyának rekonstrukciójához, mely a Nirmana Építésziroda tervei szerint valósult meg. A szeptemberben befejezett több, mint egy éves átépítés elsődleges célja a palackozó üzem fürdőhöz való csatolása volt. Az eredmény pedig egy új élményfürdő lett, a fürdő területének növelésével, új medencék és a szauna-világ és egy panorámás napozóterasz kialakításával.

Az IVANKA off-white designer-betonból készült nyomatos és rácsos, girih motívummal ellátott homlokzati elemeket, valamint a déli szárny lábazati részéhez paneleket gyártott.

IVANKA_Rudas.JPG

Az új wellness részleg kiépítésével így mi is alakíthattunk Budapest egyik legjellegzetesebb városképi, műemléki és idegenforgalmi szempontból kiemelt területének látképén.

Rudas fürdő: 1013 Budapest, Döbrentei tér 9. (Gellért hegy lábánál)

IVANKA_Rudas.JPG

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása