A Neticle jutott a regionális fordulóba világszintű pitching versenyen

2014. október 31. 10:52 - noeprogram

A Get in the Ring egy egyedi koncepción alapuló, világszintű pitching verseny, melynek keretei között a legígéretesebb startupok akár nagy értékű befektetéshez is hozzájuthatnak. A verseny három fordulóból: egy nemzeti, egy regionális és egy nemzetközi, végső küzdelemből áll.

A magyar fordulóra, ahol hat ígéretes startup mérte össze magát, 2014. október 22-én került sor.

Get In The Ring győzelem 2014 10 22 _1.jpg

 A show-szerű elemekre építő verseny során a pitch-elő start-up-ok először párokban küzdöttek meg az elsőségért, egy rövid beszéddel és a zsűri által feltett villámkérdésekre adott válaszokkal bizonyítva rátermettségüket a zsűri és közönség előtt, de legfőképpen a párbajban résztvevő másik start-up-pal szemben. Ezt követően a round-ok nyertesei ismét megmérkőztek, akik egytől egyig tökéletesen helytálltak. Nagy örömünkre szolgál, hogy a legjobbnak ez alkalommal alapítónk, Szekeres Péter bizonyult.

A Neticle online médiaelemző megoldás, mint a hazai forduló győztese, november 17-én ismét Ringbe száll majd, immár Szófiában, a régiós döntő keretei között. Reméljük, itt is magyar győzelem születik majd.

neticle_contact.jpg

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása