A van az sose baj, ha sok van, az azért tud fejfájást okozni

2014. október 31. 10:47 - noeprogram

Amíg az üzlet beindul, eltelik némi idő. Van olyan üzlet, ahol pár hónap, van ahol pár év. Egy biztos, ezt az időszakot is finanszírozni kell valamiből. Ebből a szempontból egészen jó most itthon a helyzet, hiszen mondhatni forrásbőség van. 

binaryhandler.ashx.jpg

Relatív alacsonyak a kamatok, több százmilliárd van gazdaságfejlesztésre pályázati soron és nem egy Jeremy befektetési alap tőkekihelyezési kényszerben van. Ennek ellenére mégsincs egyszerű helyzetben, aki külső forráson gondolkodik, hiszen meg kell találnia a számára leginkább megfelelőt.

Sőt igazából, ha jobban meggondoljuk nem is egy forrásban érdemes gondolkodni, hanem egymással komplementer forrásokban, hiszen ezeknek a megfelelő kombinációja lesz várhatóan az optimum.

De melyek is a dilemmák, amikkel ilyenkor szembesülünk?

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása