Start-up Innovációs Díj a 23. Magyar Innovációs Nagydíj pályázaton!

2014. december 02. 14:25 - noeprogram

A Magyar Innovációs Alapítvány - a Magyar Innovációs Szövetséggel, az innovációért felelős kormánybiztossal, a Földművelésügyi Minisztériummal, a Nemzeti Fejlesztési Minisztériummal, a Nemzetgazdasági Minisztériummal és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalával együtt - 23. alkalommal teszi közzé a MAGYAR INNOVÁCIÓS NAGYDÍJ pályázatot. A legeredményesebb, 2012. január 1. után alapított (startup) vállalkozás a Magyar Innovációs Szövetség Start-up Innovációs Díját nyeri el. 

Az év legjelentősebb innovációs teljesítményét elismerő Magyar Innovációs Nagydíj mellett a kiemelkedő innovációs teljesítményeket további, összesen hat kategóriában díjazzák: Ipari, Agrár, Környezetvédelmi, valamint a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Innovációs Díjai.

A díjak ünnepélyes átadására 2015. március végén kerül sor az Országházban.

Kik vehetnek részt?

head3.jpg

Pályázat vagy javaslat alapján azok a Magyarországon bejegyzett vállalkozások, amelyek a 2014. évben kiemelkedő műszaki, gazdasági innovációs teljesítménnyel (új termékek, új eljárások, új szolgáltatások értékesítése) jelentős üzleti hasznot értek el. Az innováció kiindulási alapja kutatás-fejlesztési eredmény, szabadalom, know-how alkalmazása, technológia-transzfer stb. lehet.

Az elbírálás során a bírálóbizottság a 2014-ben elért többleteredmény/többlet árbevétel, egyéb műszaki, gazdasági előnyök szempontjai mellett az innováció eredetiségét, újszerűségét, ill. társadalmi hasznosságát, valamint a pályázat kidolgozottságának színvonalát is értékeli.

 

További információk: http://www.innovacio.hu/3b_hu_felhivas.php

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása