Kivételes ajánlat a tél szerelmeseinek! Felejtse el a zsúfolt reptereket és a kígyózó sorokat!

2014. december 10. 14:33 - noeprogram

Élvezze a tél örömeit a Flow Aviation Zrt.-vel, mely költséghatékony magánrepülést biztosít.

A Flow Aviation a tél szerelmeseire gondolva összeállított egy kivételes ajánlatot, melyben a téli örömöket kényelemben eltölteni vágyók számára nyújt testreszabott repülőutat népszerű síparadicsomokba!

A téli időszakban utazni vágyók is megtalálhatják számításaikat, amennyiben nem a havas szerpentineken kívánnak eljutni a körültekintően kiválasztott síparadicsomba vagy a régen megszeretett alpesi Chateauba. Válassza inkább a magánrepülést, annak kényelmével, gyorsaságával és hatékonyságával együtt, de elérhető áron. A Flow Aviation ajánlatában Innsbruck (Tirol) és Chambéry (Francia Alpok) mint közkedvelt téli úti célok szerepelnek, de természetesen bármely más kiválasztott desztinációra szívesen elrepítik utasaikat.

flow_aviaton_final_1.jpg

A Flow Aviation Zrt. magas színvonalú, egyben költséghatékony magánrepülési szolgáltatást nyújtó magyar vállalat. Elsődleges célja a helyi és közép-európai magán és üzleti ügyfelek testreszabott és rugalmas kiszolgálása. Kényelmes és zökkenőmentes utakat kínálnak Európa, Észak-Afrika és a Közel-Kelet bármely országába, mindezt a biztonsági előírások maximális betartása mellett. Így az utasok értékes időt takarítanak meg és elfelejthetik a zsúfolt reptereket, a kígyózó sorokat, a csatlakozásra várva eltöltött hosszú órákat.

A Flow Aviation díjfelépítése széles vásárlói réteg számára teszi elérhetővé a magánrepülést anélkül, hogy a kényelmi szint vagy a repülés biztonsága csorbulna. Üzleti modellje lehetővé teszi, hogy a legtöbb esetben az egy főre jutó költség ne legyen több mint a hagyományos légitársaságok business jegyárai.

Amennyiben Ön is élne a Flow Avation nyújtotta testreszabott és rugalmas kiszolgálásával, várjuk érdeklődését az alábbi email címen: varga.david@otphp.hu

neticle_contact.jpg

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása