Újabb okostermék kerül piacra: Jön az okoscipő

2015. március 17. 12:56 - noeprogram

okoscipo-600x400.jpg

A Xiaomi és a Li-Ning együttműködése újabb okostermék születését jelenti.

Okosórák, okosszemüvegek és okosmérlegek után itt az újabb “okos” eszköz, az okoscipő! Ugyan a Nike és az Adidas is próbálkozott már azzal, hogy a cipőkbe szenzorokat szereljenek, a Xiaomi és a Li-Ning együttműködése új fejezetet nyithat ebben a kategóriában. Ha elsőre nem is hangzik ismerősnek, a Li-Ning Kína egyik legnagyobb cipőgyártó vállalata, termékeit olyan sztárok viselik mint Dwayne Wade.

A vállalat már közölte, hogy együttműködnek a Xiaomi Mi Band okoskarkötő fejlesztését is végző Huami Technology-val. A Xiaomi viselhető eszközökkel foglalkozó részlegének tehát van tapasztalata az efféle termékekben, így igen izgalmasnak ígérkezik az újdonság. Ugyan sokat nem árultak el a készülő termékről, valószínűsíthető, hogy egy komplett rendszerről lesz szó, azaz amellett, hogy a cipőbe épített szenzorok figyelik a mozgásunkat, egy okostelefonos ökoszisztéma is a rendelkezésünkre áll majd.

Forrás: Technokrata.hu

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása