Óriási kijelzőt rakna a csuklónkra a Samsung!

2015. április 10. 15:45 - noeprogram

20150410samsung-okosora.jpgFotó:Patently Mobile

A Samsung legújabb szabadalmi kérelme alapján egy új karkötő terve körvonalazódik. Ez már nem is egy csuklóra szerelt okostelefon, hanem egy óriási tablet.

A Samsung már a Galaxy Gear S okosóránál sem aprózta el a kijelző méretét, most azonban ezt új szintre helyezné: legújabb szabadalmi kérelmében egy olyan csuklóra rögzíthető eszköz látható, amely egyszerre működhet tabletként, telefonként és okosóraként is.

Az eszköz maga alapvetően egy merev, hosszúkás kijelzővel bíró okostelefon lenne, rugalmas kialakításának köszönhetően azonban bármikor csuklón is hordható. Vagyis sík állapotban megnézhetünk rajta egy videót, majd könnyedén meghajlíthatjuk és a karunkon rögzíthetjük, a különféle kimerevíthető karkötőkhöz hasonlóan.

Ugyan a Samsung nem minden szabadalmából lesz valódi termék, de ha az ötlet megvalósul, az egyszerre jelenthetné a legnagyobb kijelzőjű okosórát, gyakorlatilag egy rugalmas táblagépet, és a cég első olyan eszközét, amit nyugodtan hajlítgathatnak a teszteken is.

 

 

 

Forrás: origo.hu

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása