Moscase: okostokot a telefon mögé

2015. április 15. 10:55 - noeprogram

moscase.pngPlusz szenzorokkal egészítené ki az okostelefonokat a magyar fejlesztésű okos-tok. A Moscase névre hallgató eszköz a szívritmus, véroxigén, testhőmérséklet és impedancia mérésére is alkalmas, sőt a tervek szerint akár e-papír kijelzővel vagy alkoholszondával is kiegészíthető lesz.

A telefontok mögött álló magyar fejlesztőcsapat nemrég indított Kickstarter kampányt, hogy megadja a kezdőlökést termékének a startupjának. A korlátozott számban elérhető passzív Moscase ára 133 dollár a kampányban, a gyártó szerint a végleges bolti ár 180 dollár lesz. A kitűzött cél 150 ezer dollár, amelyet a cégnek május 11-ig kell összegyűjtenie - a Kickstarter számlálója e cikk keletkezésekor 8490 dollárnál állt, így ha a csapatnak sikerül tartania az első néhány napban felvett tempót, nagyjából egy hónapon belül sikeres projektet tudhat majd magáénak.

Teljes cikk olvasása

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása