Újra pörög Budapesten a Pioneers!

2015. április 20. 13:34 - noeprogram

rocket-405543_640.pngA régió legjobb startup-jai versenyezhetnek a Pioneers Budapest elnevezésű eseményen. A legjobb vállalkozások ingyen vehetnek részt azon a bécsi konferencián, ami a világ egyik legrangosabb startup seregszemléje. Aki oda eljut, pénzt is szerezhet forradalmi ötletének megvalósítására.

Budapesten mérik össze erejüket a régió legmenőbb startupjai, melyek közül a legjobbak ingyen vehetnek részt a bécsi Pioneers Festivalon. Itt mutatják be a lefrissebb innovációkat és technológiákat, de a feltörekvő vállalkozások befektetőkkel is találkozhatnak a 2 napos eseményen. A bécsi konferencián minden évben 3000 vállalkozó, kutató és befektető vesz rész.

A budapesti “selejtezőt” a magyar alapítású LogMeIn ultramodern belvárosi irodjában rendezik meg április végén és a 2015-ös rendezvény az internet of things-ágazatra koncentrál. A start-up mustra főszponzora a General Electrics, de a Google Hungary és a Magyar Telekom is ott lesz az eseményen, befektető oldalról az osztrák Speed Invest és a finn Fiban Angel Group lesz a húzónév.

Forrás: Hvg.hu

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása