Nagy siker egy magyar innovációvédelmi szoftver

2015. május 18. 11:49 - noeprogram

laptop-698609_640.jpgHamisításokat leleplező innovációvédelmi szoftverével nagy sikerrel mutatkozott be a Nemzetközi Védjegy Szövetség (International Trademark Association - INTA) kaliforniai kongresszusán egy magyar szabadalmi és védjegy iroda - közölte a Magyar Szellemi Tulajdonvédelmi Egyesület az MTI-vel.

A Pintz és Társai Szabadalmi, Védjegy és Jogi Iroda Kft. 150 ország 10 ezer védjegy és szabadalmi ügyvédje előtt mutathatta be termékét.

Az egyszerre több szerveren futó szoftver a világon először valós időben monitorozza a teljes internet mintegy egymilliárd weblapját - a kínai oldalakat és a Facebookot is beleértve -, kutatva a hamis termékek után. Az alkalmazás abban is egyedülálló, hogy nemcsak szöveg, hanem logók figyelésére, leleplezésére is alkalmas - írták.

A közlemény szerint az alkalmazást a kft. egy éven belül ingyenesen elérhetővé teszi a magyar vállalkozások számára az egyesületen keresztül, mivel elkötelezettek a hamisítás elleni küzdelemben.

Forrás: Vg.hu

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása