A sikeres vállalkozások a versenyképesség zálogai!

2015. június 26. 14:03 - noeprogram

businessmen-42691_640.pngA hazai gazdaság versenyképességének megőrzése elképzelhetetlen a vállalkozások sikere nélkül – emelte ki Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter Szolnokon, a Bi-Ka Logisztika Kft. kétmillió euró értékű kapacitásnövelő beruházásának ünnepélyes átadóján. A magyar tulajdonú vállalat 21 kamionnal bővítette járműparkját.

Varga Mihály leszögezte: a kormány számára kiemelt fontosságú a magyar gazdaság fejlődési ütemének és kedvező mutatóinak megőrzése. Ezt támasztja alá a kedden elfogadott 2016. évi költségvetés is, jövőre így 230 milliárd forinttal több marad majd a gazdaságban, a munkavállalóknál, a családoknál és a vállalkozásoknál.

A tervezett gazdaságpolitikai intézkedések olyan cégek számára is biztosítják a növekedés lehetőségét, mint a szolnoki székhelyű BI-KA Logisztika Kft. Az egykor családi vállalkozásként indult cég napjainkra a régió egyik piacvezető szállítmányozó és logisztikai szolgáltató társaságává fejlődött, amely több mint 100 munkatárs foglalkoztatásával jelentős gazdasági szerepet tölt be Szolnok és a régió életében. A saját forrásból, illetve az Exim Bank vállalkozásokat segítő hitelkonstrukciójának segítségével bővítette gépjárműparkját: 21 modern nyerges szerelvényt vásároltak. A fejlesztés további fontos eredményeként 25t új munkatársnak ad álláslehetőséget.

Forrás: Kormany.hu

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása