Szakmai találkozó a Strata Tiles londoni partnerrel

2014. október 30. 12:33 - noeprogram

Ebben az évben szeptember 18-án szerveztük meg a London Design Festival ideje alatt az első közös rendezvényünket az új londoni partnerünkkel, a Strata Tiles Ltd. bemutatóteremmel, abból a célból, hogy megünnepeljük együttműködésünket.

A szakmai találkozó és beszélgetős est jó lehetőség volt találkozni tervezőkkel és, hogy a vendégek is bővíthessék tudásukat az IVANKA beton evolúcióját szemléltető folyamatokkal. A bemutató során egyedi mintákon keresztül szemléltettük innovációinkat és legújabb anyagtechnológiai fejlesztéseinket.

ivanka1.jpg

Mostantól az új brit forgalmazónk, STRATA Tiles Ltd. képviseli a standard IVANKA burkolatokat és egyedi termékeket a Studio 62 bemutatóteremben, London egyik design központú városrészében.

Studio 62 showroom

2 Clerkenwell Road, London EC1M 5PX, Egyesült Királyság

További információ: http://ivanka.hu/

 

 

 

ivanka2.jpg

ivanka3.jpg

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása