Párizsi versenyre mehetnek a legjobb startupok

2014. december 05. 11:37 - noeprogram

December 5-én, péntek este választja ki a Prezi és a Ustream társalapítója, befektetőkkel közösen, hogy melyik az a 3 legígéretesebb startup, akik a párizsi LeWeb versenyre kiutazhatnak ingyenesen és díjmentes standdal bemutatkozhatnak. 85 ország, 3500 gazdasági szakember, 400 nemzetközi befektető, Google, Facebook, Yahoo vezetői és a magyar digitális, online innovációk egy helyen, Párizsban, 2014. december 9, 10, 11-én a LeWeben.

leweb2.jpg

 

Forrás: www.insiderblog.hu

Ismét rekord számú jelentkezés érkezett a Loffice LeWeb startup versenyére, amelynek fődíja 3 db ingyenes repülőjegy, szállás és standhely a párizsi LeWeb konferenciára és startup eseményre. Ezen felül, a Kacsuk Patent Európai Szabadalmi és Védjegyiroda mindhárom győztesnek egy alkalmas iparjogvédelmi tanácsadást ajánl fel többek között szabadalmi és védjegyjogi témában.

A magyar nyertesek kiválasztása két körös elbírálás keretében történik a héten. Az előválogatást végző zsűri tagjai: Dobos Attila, az IVSZ korábbi főtitkára, a BME-Infokom inkubációs igazgatója, Gregory Pesce, a LeWeb startup felelőse, Korányi László, a Nemzeti Innovációs Hivatal alelnöke. A rendezvényen helyet foglaló zsűri tagjai: Fehér Gyula, a Ustream társalapítója, Gerő Viktor, a Vatera korábbi ügyvezetője, a Conor Seed Capital Fund partnere, Oliver Holle, befektető, az osztrák Speedinvest társalapítója, Oszkó Péter, az Oxo Labs partnere, Somlai-Fischer Ádám, a Prezi társalapítója és Szőke Márton, angyal befektető.

A párizsi LeWeb kulcstémái 2014-ben: megosztáson alapuló gazdaság, viselhető elektronika, maker tendenciák, márkák digitális átalakulása, mesterséges intelligencia, tudat tréning, kütyü-függőség, az egészségmegőrzés és az e-health jövője, új trendek az Internet of Things-ben, az oktatás jövője, a legígéretesebb appok, drónok, a világ legokosabb motoros sisakja, Silicon Valley startup szakértők, Facebook, Google és Yahoo vezetők előadásai a gazdasági ökoszisztémákról és fejlődési, fejlesztési tendenciákról, Pop-Up Lab.

 

További információk: http://insiderblog.hu/blogzine/2014/12/04/parizsi-versenyre-mehetnek-a-legjobb-startupok/#sthash.ghkLvgjV.dpuf

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása