Százból 99 startup elbukik - itt a lista 10 cégről, akik már biztosan befutnak

2014. november 03. 11:37 - noeprogram

Minden 100 bukásra ítélt startup-ra jut azonban egy, ami valóban eredeti és hasznos terméket kínál, és egy valós problémára nyújt megoldást. Megoldás a kacatjaink tárolására, wifi a semmi közepén, gyökeresen megújított telefonkönyv, olcsó műholdak, filléres székletminta-vizsgálat és életmódjavaslatok - startup-cégek, amelyek sokmillió dollárnyi befektetést vonzottak magukhoz.

selling-to-government.jpg

Hiába a startup-őrület, a Szilícium-völgyben sokkal többen buknak el, mint ahányan megvalósítják a milliárd dolláros ötletet. A kudarcoknak számos oka van; sokan csak a gyors exit - egy nagyobb vállalat általi felvásárlás – reményében eszkábálnak össze kutyafuttában applikációkat ahelyett, hogy a hosszútávú siker alapjait fektetnék le. Mások ott rontják el, hogy egy eleve telített piacra akarnak belépni, vagy egyszerűen olyan szolgáltatást kínálnak, amire senkinek nincs szüksége. Minden 100 bukásra ítélt startup-ra jut azonban egy, ami valóban eredeti és hasznos terméket kínál, és egy valós problémára nyújt megoldást.

Forrás: privatbankar

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása