Magyarországra érkezik az SAP Startup Focus programja

2015. május 26. 14:05 - noeprogram

sap.jpgMájus 26-án mutatkozik be az SAP Startup Focus programja, amelynek keretében ingyenesen rendelkezésre bocsátja HANA elnevezésű adatbázis platformját a hazai startupok számára. Az SAP a globális piacra lépésben is segíti a legkiválóbb megoldásokat.

Magyarországon is elindítja Startup Focus programját az SAP szoftvercég, amelynek keretében ingyenesen rendelkezésre bocsátja a legújabb, HANA elnevezésű adatbázis platformját a hazai startupok számára, hogy azok egyedi alkalmazásokat készíthessenek rajta.

A program azon induló vállalkozások érdeklődésére számít, amelyek a big datában, azaz a nagy mennyiségű adatokban rejlő lehetőségeket szeretnék kihasználni, erre megoldást építeni. E cégek ötvözhetik saját ötletüket azzal a HANA technológiával, amely szakértők szerint új korszakot hoz a big data, a valós idejű analitika, vagy akár az Internet of Things (IoT) területén.

Az elmúlt két év során közel 2000 startup regisztrált az SAP Startup Focus programba. Az SAP nem csupán technológiai hátteret, hanem támogatást egyaránt ad az ígéretes megoldások megszületése érdekében. Mentorok, üzleti tanácsadók segítik a kiemelkedő megoldásokat.

A legjobb megoldások bemutatkozási lehetőséget kapnak olyan rendezvényeken, mint a párizsi légishow, továbbá az SAP globális, 300 000 vállalatot jelentő ügyfélbázisához is hozzáférést kaphatnak, számukra is értékesíthetik saját, HANA-alapú megoldásaikat.

A május 26-i rendezvényen kerekasztal beszélgetések szintén várják az érdeklődőket olyan témákban, mint a közösségi finanszírozás, vagy miként lehet hatékonyan értékesíteni egy-egy ötletet, terméket. Bemutatkozik egy olyan cseh startup is, mely e technológiával vált szakterülete, a szemantikus elemzés egyik vezetőjévé. A rendezvényen a részvétel ingyenes, azonban csak korlátozott számban lehet regisztrálni.

Forrás: startupcafe.hu

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása