TÁMOGATÁS KANADÁBA KÖLTÖZŐ STARTUPOKNAK

2015. július 16. 14:31 - noeprogram

canada-159585_640.pngAz Urban Ventures Network-öt olyan bevándorló vállalkozók támogatására hozták létre a kanadai Vancouverben, akik a kanadai startup vízum program adta lehetőségek kihasználásával Kanadában építenék fel a városi életet jobbá tevő startupjukat.

Az Urban Ventures Network programmal szoros partnerségben működő Urban Opus non-profit akcelerátor célja pedig az, hogy a városi életet jobbá tevő innovátorok számára Vancouver egész városát egyfajta “living lab”-bé alakítsa át, és megnyerje a különböző helyi kormányzati szerveket, hogy a rezidens startupok kiemelt ügyfelei legyenek.

Ha érdekel benneteket a lehetőség, küldjetek Málnay Barnabásnak (barnabas.malnay@mmklaszter.com) egy weblinket és egy lényegre törő leírást a cégetekről és terméketekről, és ezeket továbbítva összeköt benneteket a program képviselőjével.

Forrás:mmklaszter.com

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása